Χαλαζιακές επενδύσεις – Χαλαζιακά δάπεδα/πατώματα

Διακοσμητικές επενδύσεις. Οι χαλαζιακές επενδύσεις ή τα χαλαδιακά δάπεδα & πατώματα δίνουν μία αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο και γι’ αυτό επιλέγεται πολύ συχνά από χώρους VIP.

Αναλόγως της επιλογής χρώματος που θα κάνετε το χαλαζιακό δάπεδο μπορεί να δώσει και την φυσική αίσθηση της άμμου στον χώρο σας εντυπωσιάζοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς designers! 

Πέραν όμως της μοναδικής αίσθησης αναβάθμισης που δίνει στο χώρο η επιλογή του χαλαζιακού δάπεδου λύνει και τα συνήθη προβλήματα των πλακιδίων όπως: 

  • Σπάσιμο πλακιδίων
  • Φούσκωμα πλακιδίων 
  • Προβλήματα ή βρωμιές στους αρμούς 
  • Διαρροές υγρασίας από τους αρμούς των πλακιδίων
  • Τα σχέδια των πλακιδίων βγαίνουν εκτός μόδας

Πως και που μπορεί να εφαρμοστεί το χαλαζιακό δάπεδο ή που μπορεί να γίνει χαλαζιακή επένδυση; 

Μπορεί να εφαρμοστεί και πάνω από τα ήδη υπάρχοντα πλακίδια ή/και όπου μπορεί να εφαρμοστεί πατητή τσιμεντοκονία κ.α. Αρκεί να υπάρχει σταθερή επιφάνεια.

Τι πάχος έχει το χαλαζιακό δάπεδο; 

Το πάχος μπορεί να ξεκινήσει από 3-4mm και να φτάσει έως 20-22mm αναλόγως των απαιτήσεων και των συνθηκών.

Είναι ασφαλές; 

Τα χαλαζιακά δάπεδα είναι αντιολισθητικά, προσφέροντας σαφώς ανώτερη ασφάλεια και προστασία σε σύγκριση με τα απλά πλακίδια. Καθαρίζεται πολύ εύκολα.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε σοβαρούς επαγγελματίες για την εγκατάσταση μίας τέτοιας τεχνοτροπίας ώστε να επιτευχθεί ένα ομοιόμορφο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Χαλαζιακό δάπεδο, ποιο είναι το κόστος ανά τ.μ.; 

Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να οριστεί το κόστος ανά τ.μ. για το χαλαζιακό δάπεδο γιατί υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν την τιμή.

Το είδος, η ποιότητα, ο βαθμός δυσκολίας στην εφαρμογή κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας με ένα click εδώ και ένας ειδικός θα σας ενημερώσει πλήρως για όλα χωρίς καμία δέσμευση από πλευράς σας.

Υπάρχει εγγύηση; 

Το Anakainizo.gr όντας χρόνια στον χώρο των ανακαινίσεων με συνεργεία έμπειρα και εξαιρετικής ποιότητας υλικά σε αντίθεση με την πλειονότητα των ανταγωνιστών παρέχει γραπτή εγγύηση για τις εργασίες που θα αναλάβουμε στον χώρος σας.

Δείτε μερικά δείγματα της δουλειάς μας: